Welcome to Just Commodores, a site specifically designed for all people who share the same passion as yourself.

New Posts Contact us

Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

L67 Wiring Harness Issue

DeathSammich

Member
Joined
Jun 27, 2017
Messages
97
Reaction score
1
Points
8
Age
21
Location
Hobart, Tasmania
Members Ride
VT Berlina S1
L67 has been put together but won't crnak at all. I ran a wire on the starter motor and it tries to crank so it isn't faulty. I used a statement harness I believe and the engine is a VX l67 and it's in a VT series 1. I'm using the VT ecu and BCM with the Ecotec Memcal that was in it just to make sure it isn't a security issue. The light above the MODE button turns off when you turn the key but again it refuses to crank. I've got no idea what to do. Do I need to just use my VT Ecotec harness?
 

immortality

Can't live without smoky bacon!
Staff member
Joined
Apr 15, 2006
Messages
15,298
Reaction score
3,392
Points
113
Location
Sth Auck, NZ
Members Ride
HSV VS Senator, VX s2 Calais S/C
have you turned the engine over by hand to ensure it is turning freely?

Made sure the battery is charged and you have good positive and earth connections on the block and starter respectively?
 

DeathSammich

Member
Joined
Jun 27, 2017
Messages
97
Reaction score
1
Points
8
Age
21
Location
Hobart, Tasmania
Members Ride
VT Berlina S1
have you turned the engine over by hand to ensure it is turning freely?

Made sure the battery is charged and you have good positive and earth connections on the block and starter respectively?
Found out the issue is you cant use the harness on a VT series 1.
 
Top