Just Commodores Forum Community

It takes just a moment to join our fantastic community

Register

4l60e stalling when shifting from reverse to drive.

Discussion in 'VT - VX Holden Commodore (1997 - 2002)' started by Kaoss, Nov 3, 2019.

  1. Kaoss

    Kaoss New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Nov 3, 2019
    Location:
    Brisbane
    Members Ride:
    Vx wagon executive(ex cop car), 3.8 ecotec/4l60e
    Hey guys and girls, was just wondering if anyone here knows why my vx wagon with a 4l60e stalls when i shift from reverse to drive, i recently swapped the motor and box and it was fine just driving it around the yard and shifting back and forth until i drove it for about 30 mins and parked it, the next day when i moved it back and shifted into drive it stalled. (The trans has new a new filter and fluid in it)
    Thanks in advance for any help.
     
  2. Slowvxss

    Slowvxss Member

    Messages:
    65
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    18
    Joined:
    Aug 1, 2019
    Location:
    Tasmania
    Members Ride:
    Vxss
    Clean the throttle body and IAC valve and check for vacuum leaks, also check for any stored fault codes.
     
  3. Kaoss

    Kaoss New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joined:
    Nov 3, 2019
    Location:
    Brisbane
    Members Ride:
    Vx wagon executive(ex cop car), 3.8 ecotec/4l60e
    Cheers mate, will do
     

Share This Page